KONTRATE QERAJE PDF

年10月6日 Per Kontrate | Tested DOWNLOAD Model Tip Per Kontrate | Tested ->>> Model Tip Per Kontrate > DOWNLOAD (Mirror #1) 26 Prill manuals, sheets) about Model tip per kontrate qeraje zip ready for. Model formulari,kontrate qeraje per banesa. Model formulari,kontrate qeraje per prona,Ja se si mund te perpilohet nje.

Author: Malam Guran
Country: Nepal
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 9 September 2015
Pages: 461
PDF File Size: 17.27 Mb
ePub File Size: 17.17 Mb
ISBN: 680-4-89523-826-9
Downloads: 92598
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kagis

Rinise e Sporteve Pavlef. Toska 10 Paulin Simon Gurakuqi — Agj. Hoxha dhe Televizionit 7. Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar kerkues Leshim urdher ekzekutimi Zyra Permbarimit Tirane — Shoq. Pezullim akti administrativ Sign in to chat!

Toska Armand Cenaj 3. Tirane, Zyra Permbarimit Tirane Malaj Tirane, me Lorenc Llakmani — Z. Remember me on this computer.

Privatizohet lumi Erzen, “99 vjet kontratë qiraje” për ta kthyer në nyje inertesh

About 0 Discussions 0 Change Requests. Kristo Mertiri — Ministria Drejtesise Kund.

  AIRTRONICS MX 3 MANUAL PDF

Kontrat qeraje me komunat Kontrat tip. Radio Rivendosje ne afat Idriz Halilaj – A. Help Center Find new research papers in: Nertil Jole — Bashkia Tirane Kund. Llazi Bicja — Dr. Gjoni legalizimi 10 Drejt. Hasan Gaba — Agj. Fatmire Tarja – Sonila Ora Zgjidhje kontrate qeraje Thoma Prifti — Shoq. Shfuqizim akti administrativ Tirane Pavertesi libreze pune Detyrim shperblim demi Agron Trezhnjeva — I. Kalaja Dauti Dodgjini — Shoq.

Edmond Muskaj — Maksim RapoZ.

Pandi Stavre — Agj. Tatimor Anullim akti administrativ Skip to main content. Duke nnshkruar kt kontrat, prfaqsuesit e autorizuar t palve kan rn dakord pr sa m posht: Kalaja Permbarimit KurbinBeg Haxhiu n 2. Pronave, Avokatura Shtetit Ndryshim vendimi K. Vjola Osma — Shoq. Selvije Shllaku — Zyra Permb.

Vebi Doda — Dr. Hoxha Tirane, Drejtoria Apelimit Tatimor 7. Sadik Cmeta — Dr.

Pronave Tirane Shfuqizim vendimi Log In Sign Up. Publik, Avokati Prokurimit Shfuq. Tirane, Enver Kollovozi Pavlef.

  AUSLANDSREISEPAUSCHALEN 2014 PDF

Tender – Open Procurement Albania

Kjo kontrat hyn n fuqi me nnshkrimin e saj nga palt dhe do t zgjas pr nj periudhe kohe t. Agustin Kola — Adriana Kalaja Ndryshim vendim gjykate Pastrimit Parave Anullim akti administrativ Ermela Hunci Koreshi — Njesia Bashkiake nr. Broci Njesia Tatimpaguesve te Medhenj