LEGEA ARMELOR SI MUNITIILOR PDF

Decretul 51/ (DECRET Nr. 51 din 1 aprilie pentru promulgarea Legii privind regimul armelor de foc si al munitiilor). legea armelor si munitiilor pdf. Quote. Postby Just» Tue Aug 28, am. Looking for legea armelor si munitiilor pdf. Will be grateful for any help! Top. S-a pensionat şi acum lucrează cu un magazin de arme şi muniţie aflat spune că, mai ales de când legea privind deţinerea armelor de foc a.

Author: Nigrel Mutaur
Country: Guinea
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 28 July 2010
Pages: 285
PDF File Size: 7.57 Mb
ePub File Size: 5.62 Mb
ISBN: 316-5-48620-307-8
Downloads: 74475
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mikami

Proiect de Lege privind modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr.

DECRET Nr. 51 din 1 aprilie 1996

Propunere legislativa privind combaterea si prevenirea actelor cu caracter pedofil si a infractiunilor contra libertatii si integritatii sexuale ale persoanelor. Proiect de Lege privind modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Proiect de Lege privind reglementarea activitatii de voluntariat in Romania.

Propunere legislativa pentru completarea Legii nr.

legea armelor si munitiilor pdf

Proiect de Lege pentru “Inocenta Copilariei” privind interzicerea cursurilor de educatie sexuala in invatamantul prescolar, primar si gimnazial, fara acordul scris al parintilor sau tutorelui. Propunere legislativa privind modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

Propunere legislativa pentru modificarea art. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea articolului 5 din Legea nr.

Natural born killers | Cătălin Ionescu

Propunere legislativa privind interzicerea cultivarii si importului Organismelor Modificate Genetic OMG si interzicerea importului, productiei si comercializarii produselor care contin Organisme Modificate Genetic OMG.

  BARTOK DIMINISHED FIFTH PDF

Propunere legislativa pentru modificarea si completarea art.

Propunere legislativa privind organizarea si exercitarea profesiei de dietetician. Propunere legislativa pentru modificarea alin. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea articolului 1 din Ordonanta Guvernului nr. Proiect de Lege privind modificarea si completarea Legii nr.

Propunere legislativa pentru completarea art.

legea armelor si munitiilor pdf

Propunere legislativa de modificare si completare a Legii energiei electrice si a gazelor naturale nr. Proiect de Lege pentru modificarea si completarea alin. Propunere legislativa pentru modificarea Legii nr.

Armelog legislativa privind transmiterea unor bunuri imobile dezafectate din domeniul privat al statului si administrarea autoritatii publice centrale in proprietatea privata a autoritatilor administratiei publice locale. Proiect de Lege pentru declararea zilei de 24 ianuarie ca zi de sarbatoare legala. Proiect de Lege pentru completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Propunere legislativa privind instituirea Centrelor Comunitare Romanesti in strainatate.

Propunere legislativa privind vanzarea spatiilor proprietate privata a statului, aflate in administrarea consiliilor judetene sau a consiliilor locale, inchiriate asociatiilor sau fundatiilor. Propunere legislativa pentru completarea Legii educatiei nationale di. Lege cadru privind statutul cetatenilor Republicii Moldova pe teritoriul Romaniei.

Proiect de Lege pentru modificarea si completarea Legii nr. Proiect de Lege pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.

Proiect de Lege pentru modificarea alin. Proiect de Lege privind realizarea unor venituri suplimentare de catre unitatile medicale publice. Proiect de Lege pentru modificarea si munitilor Legii dialogului social nr. Propunere legislativa pentru reducerea consumului bauturilor carbogazoase de catre minorii cu varsta de pana la 16 ani.

  ADC0848 DATASHEET PDF

Proiect de Lege pentru modificarea art. Proiect de Lege pentru Mamele Eroine privind indemnizatia viagera pentru mamele care au nascut si crescut 3 copii sau mai mult de 3 copii. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea Ordonantei nr. Propunere legislativa pentru completarea Legii Educatiei Nationale nr. Propunere arme,or privind organizarea si functionarea Consiliului National pentru Competitivitate. Proiect armeloe Lege privind declararea zilei de 21 martie ca Sarbatoarea Sosirii Primaverii pentru membrii minoritatii tatare turco-musulmane din Romania – denumita Nawrez.

Propunere legislativa pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Propunere legislativa pentru completarea Legii audiovizualului nr.

Propunere legislativa pentru abrogarea Legii nr. Propunere legislativa privind organizarea si exercitarea profesiei de medic veterinar. Proiect de Lege privind sprijinul acordat copiilor si tinerilor din mediul rural pentru continuarea studiilor liceale si profesionale.

Proiect de Lege privind darea in plata a unor bunuri imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite. Proiect de Lege pentru completarea art. Propunere legislativa privind modificarea prevederilor art.

Propunere legislativa privind modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Propunere legislativa privind munitiilir Legii cadru nr.